A szúnyogok elleni védekezés

Advantix szivfergesseg. Advantix Spot On oldat kutyáknak A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | spotok | Petissimo Webáruház

A lejárati idő a tubuson, a fóliatasakon és a dobozon az "EXP" rövidítés után található. Adagolás és alkalmazás módja.

Milyen parazitákkal szemben nyújt hatékony védelmet az Advantix?

Különösen fontos, hogy megakadályozzuk a kezelés helyének nyalogatását, ezzel a készítmény szájon át való felvételét, mind a kezelt, mind az azzal együtt tartott állatok által. Advantix szivfergesseg macskák véletlen mérgezõdésének megakadályozása brazil tengerparti paraziták a kezelt kutyákat távol kell tartani a macskáktól, amíg az alkalmazás helye meg nem szárad.

Fontos megbizonyosodni arról, hogy advantix szivfergesseg macskák a készítménnyel kezelt kutyák szõrét ne nyalogassák tisztogatás céljából.

Amennyiben ez megtörténne, azonnal forduljon állatorvoshoz!

paraziták az emberi vörösvértestekben

Beteg, legyengült kutya kezelése elõtt egyeztessen állatorvosával. Mivel a termék veszélyes a víziállatokra, semmilyen körülmények között ne engedje, hogy a kezelt advantix szivfergesseg bármilyen felszíni vízbe menjen a kezelést követõ 48 órán belül. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések.

Ötszörös védelem

Vigyázzunk, hogy a termék ne kerüljön az alkalmazó személy bõrére, szemébe vagy szájába. A termék alkalmazása közben tilos enni, inni, dohányozni!

gyógymód a római élő rókagombával élő parazitákra

A készítmény használata után alaposan kezet kell mosni. A véletlenül bõrre fröccsent készítményt azonnal mossuk le szappanos vízzel. Ismerten érzékeny bõrû egyének a termékre különösen érzékenyek lehetnek.

A szívférgesség elleni védekezés módjai

A véletlenül szembe került AdvantixŸ spot on-t alaposan öblítsük ki vízzel. Ha a bõr vagy szem irritáció tartósan fennáll, vagy a terméket véletlenül lenyelték, forduljon orvoshoz és adja át neki a termék használati utasítását. A kezelt kuytához nem szabad nyúlni, különösen gyerekeknek, amíg a kezlet terület meg nem száradt. Ez biztosítható pl. A frissen advantix szivfergesseg kutya ne aludjon a tulajdonosával, különösen gyerekkel ne. A készítmény fel nem használt maradékát, valamint a kiürült csomagolóanyagot a veszélyes hulladékokra vonatkozó hatályos jogszabályok szerint kell megsemmisíteni.

Ezen kombinációnak inszekticid, akaricid és repelens hatása van.

Sütik használata

Az imidakloprid hatékony a kifejlett bolhák és azok lárvái ellen is. Az imidakloprid kifejlett bolhák elleni hatékonyságán túl kimutatták a kezelt kutya környezetében fejlődő bolhalárvák ellen kifejtett larvicid hatását is.

A kutya környezetében élő bolhalárvák a kezelt állattal történő érintkezés után elpusztultak. A termék rendelkezik repellens táplálkozás ellenes hatással kullancsok, lepkeszúnyogok és igazio szúnyogok esetén, megakadályozva a paraziták vérszívását, és advantix szivfergesseg egyidejűleg csökkenti a betegségek átvitelének kockázatát pl. Egy-egy vérszívó, kullancs, lepkeszúnyog, igazi szúnyog megtapadása azonban lehetséges.

Emiatt ezen paraziták által közvetített fertőző betegségek átadását kedvezőtlen körülmények között nem lehet teljes mértékben kizárni.

K9 Advantix® II Mosquito Repellent for Dogs - Mosquito Education :60

Alkalmazható vemhesség és laktáció idején. A készítmény oldószere elszínezhet egyes anyagokat, többek között bőrt, szövetet, műanyagot.

Advantix Spot On oldat kutyáknak A.U.V.

Hagyjuk a kiömlött szert megszáradni, mielőtt hozzáérünk a szennyezett felülethez. A csomagolás mérete: 0,4 ml; 1 ml; advantix szivfergesseg ml; 4 ml tubusonként, 1;2;3;4 vagy 6 advantix szivfergesseg tubus bliszterezve, tasakban, papírdobozban. Előfordulhat, hogy nem minden kiszerelési egység kerül kereskedelmi forgalomba. Az álltgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély advantix szivfergesseg Bayer Hungária Kft.

Gyerekeknek szóló helminták megelőzésére szolgáló készítmények a horgosférgek fertőzései és kezelése

H Budapest, Alkotás utca A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy! Feladó: Szilvi Értékelés: Feladó: Brigitta.

  1. Nyakunkon a szúnyogszezon, fenyeget a szívférgesség - Felelős Állattartás
  2. Fehérvári Állatorvos - A szívférgesség elleni védekezés módjai
  3. Ennek köszönhetően rengeteg formátumú, hatóanyagú és hatástartamú termék van forgalomban, csak győzzön a gazdi választani!