Betűméret:

Fereg fejben, Hogyan kerülhet féreg az agyunkba? - HáziPatika

Tartalom

  milyen gyakran tojások tojások

  Netbiztonság Féreg a fejben: ne kattintsatok! Sokkoló képeket ígérő videó terjed a Facebookon.

  hogy a kerekférgek jönnek- e ki széklettel

  Bármilyen érdekesnek tűnik is a téma, ne kattintsatok — hívja fel a figyelmet a hvg. Ha fontos számodra az álhírek elleni küzdelem, támogasd az oldal működését havonta egy kávé árával.

  mézes gyógyszerek férgek ellen mi a leghatékonyabb gyógyszer a férgek számára

  Ám a facebookos történet átverés. Ha egy Facebook-videót csak akkor lehet megnézni, ha előtte lájkolni kell vagy engedélyezni egy ismeretlen alkalmazás telepítését, ne tegyük, ne is kattintsunk az ilyen linkekre, mert megfertőzhetjük gépünket vagy — jobb esetben — magunk is a csalás reklámozójává válunk — hívja fel a figyelmet az oldal. Az eset Gróf Balázs fantáziáját is megmozgatta, és ezt szülte: Semmi új, mégis arat A nyáron fereg fejben hasonló átverés szintén egy undorító videót ajánlott, akkor egy emberi bőr alatt növekedő fereg fejben ígértek felvételeket.

  fereg fejben gyógyszerek férgek nemosol szirup

  A linkre kattintva egy üzenet jött fel, amely arra kért minket, hogy erősítsük meg: elmúltunk 18 évesek. Erre nyomva azonban rögtön megosztottuk fereg fejben az üzenetet, mi pedig elindultunk fereg fejben csalók által kívánt úton — egy online felmérésbe csöppentünk, amiből a csalóknak pénzbevételük származott. Biztonsági szakértők már akkor is felhívták a figyelmet: ha már kattintottunk, egyet tehetünk: töröljük gyorsan a falunkról az akaratunkon kívül kipostázott üzenetet, hogy ismerőseink ne járjanak úgy, mint mi, majd nézzük meg, hogy a lájkolt oldalaink közé nem került-e valami új a csalás folytán.

  fereg fejben