A vendéglátóipari dolgozók bőrbetegségei. A vendéglátóipari munkavállalók higiéniája és higiéniája

Hymenolepidosis bizonyítvány

Hymenolepidosis bizonyítvány

Mennyibe kerül az enterobiasis elemzés? Óvodai hymenolepidosis bizonyítvány szervezetek működését az üzemmódban a rövid tartózkodás akár 5 óra napontabizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához a óra tartózkodásegész napos 10, órás tartózkodáskiterjesztett napos órás tartózkodás és 24 órás gyermekmegőrzés.

Hymenolepidosis bizonyítvány az egészségügyi szabályok nem vonatkoznak a lakóépületekben lakóházakban elhelyezkedő családi csoportokra. Ezek az egészségügyi előírások kötelezőek hymenolepidosis bizonyítvány polgár, jogi személyek és egyéni vállalkozók, amelyek tevékenysége kapcsolódik a tervezés, építés, felújítás, üzemeltetés tárgyak óvodai oktatási szervezetek foglalkozó oktatási tevékenységet, valamint az iskola előtti szervezetek számára szolgáltatásokat végző gyermekek fejlődésére a továbbiakban: - óvodai oktatási hymenolepidosis bizonyítvány.

Ezek az egészségügyi szabályok nem vonatkoznak az ilyen egészségügyi előírások hatálybalépésekor a tervezésre, építésre, rekonstrukcióra és üzembe helyezésre szolgáló létesítményekre.

A korábban épített iskola előtti oktatási intézményeket a projektnek megfelelően működtetik, amelyre építettek. A működése óvodai oktatási szervezetek, amelyek megvalósítják az alapvető oktatási program végzett jelenlétében következtetést, megerősítve, hogy megfelel az egészségügyi előírásoknak és a jelen egészségügyi előírások által kiadott által felhatalmazott szervezet szövetségi állam egészségügyi és járványügyi felügyelet és a szövetségi állami a paraziták gyógyszeres megelőzése a fogyasztóvédelem területén a célból az oktatási tevékenység engedélyezési.

Ezeknek az egészségügyi előírásoknak a végrehajtása az Orosz Bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához törvényeivel összhangban történik, amely a szövetségi állam bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához és epidemiológiai felügyelete és szövetségi állami felügyeletének megszervezésére és végrehajtására, valamint a fogyasztóvédelem területén működő felhatalmazott szövetségi végrehajtó testület.

Felhasználói megállapodás Az Ön személyes adatait biztonságosan védi. Hogyan kezeljük az opisthorchiasis-ot a Biltricide-szel? A huszonegyedik század elejéig Oroszországban egyáltalán nem voltak hatékony drogok, és minden orvosi erőfeszítés elsősorban a tüneteinek enyhítésére irányult. A "Biltricida" gyógyszerpiaci megjelenésével azonban végül lehetőség nyílt az opisthorchiák megszüntetésére.

A 2 hónapos és 7 év közötti gyermekek az iskola előtti szervezetbe kerülnek. A többéves vegyes csoport kontingensének kiválasztásakor figyelembe kell venni az egyes korcsoportok anatómiai bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis hymenolepidosis bizonyítvány élettani jellemzőinek megfelelő napi rendezést.

Gyermekek száma csoportokban óvodai nevelési intézmény általános fejlődési orientáció alapján határozzuk meg a számítási terület csoport játék hymenolepidosis bizonyítvány - fiatal csoportok maximum 3 év nem kevesebb, mint 2,5 négyzetméteres 1 gyermek óvodai év - legalább 2,0 m négyzet, egy gyermek számára, hymenolepidosis bizonyítvány valójában a csoportban található.

A mennyiségét és arányát korcsoportonként az iskola előtti oktatási intézmény kompenzáló típusú, amely olyan képesített kijavítását a fizikai és vagy a mentális fejlődés állapítható meg, figyelembe véve a speciális igényeit és képességeit a tanulók.

Engedélyezett szervezni különböző korú vegyes csoport a gyermekek óvodai oktatási intézményekben kompenzáló irányt tekintve szervezésének lehetőségét őket a napi rutin, a megfelelő anatómiai és élettani jellemzőit minden korcsoportban.

Az iskola előtti oktatási szervezetekben az egészséges gyermekek és a fogyatékkal élő gyermekek közös oktatását megvalósító, összpontosított csoportok felvétele a pszichofizikai fejlődés és a bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához képességeinek megfelelően valósul meg.

Ajánlott gyermekszám összevont orientációjú csoportokban: a legfeljebb 3 éves - legfeljebb 10 gyermek, beleértve legfeljebb 3 fogyatékkal élő gyermeket; nem több, mint 10 gyerek, hymenolepidosis bizonyítvány legfeljebb 3 gyerek süket vagy vak gyerekek, vagy gyermekek rendellenességek a mozgásszervi rendszer, vagy a gyermekek bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához mentális retardáció, súlyos, vagy a gyermekek komplex hibák; nem több, mint 15 gyermek, beleértve legfeljebb 4 látóképességűek és vagy gyermekek tompalátás és vagy kancsal, vagy hallássérült gyermekek, vagy a gyermekek súlyos beszéd rendellenességek, vagy a gyermekek enyhe mentális retardáció; legfeljebb 17 gyermek, köztük legfeljebb öt, szellemi fogyatékkal élő gyermek.

Az iskola előtti oktatási szervezetek elhelyezésének követelményei 2. Az épület az iskola előtti oktatási intézmények találhatók belüli területre lakóterületek kívüli egészségügyi védelmi zónák a vállalatok, épületek és egyéb objektumok és távolságok, normatív zaj- hymenolepidosis bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához légszennyezés lakóterületeken és szabályozási szint besugárzás és a természetes megvilágítás és a hymenolepidosis bizonyítvány.

Hymenolepidosis bizonyítvány távol-északi régiókban a szél- és hóvédelem az iskola előtti oktatási szervezetek területén valósul meg. Az iskola előtti oktatási szervezetek területeinek felszerelésére és karbantartására vonatkozó követelmények 3.

A körzet mentén egy óvodai nevelési szervezetnek ajánlott kerítéssel és zöldövezeti övezettel öveznie. A fákkal és cserjékkel végzett tájfenntartást az éghajlati viszonyok figyelembevételével végzik. Zöld ültetvényeket használnak arra, hogy elkülönítsék a csoport helyeit egymástól, és elkülönítsék a csoport helyeit a gazdasági zónától. Amikor a tereprendezés a terület nem ültetett gyümölcsöt fák és cserjék, mérgező és tüskés növények. Az iskola előtti oktatási szervezetek megtervezésekor a területen elhelyezett kerekes székek és szánok helyét, amelyet csapadékkal borított lombkoronával védenek.

Az árvíz és a csapadékvizet az iskola előtti oktatási szervezet területéről irányítják el, hogy megakadályozzák az elárasztást és a játszóterek gyermekek szennyezését.

Az opisthorchiasis Biltricidom kezelésének következményei Hymenolepidosis bizonyítvány, A vendéglátóipari dolgozók bőrbetegségei. A vendéglátóipari munkavállalók higiéniája és higiéniája Felhasználói megállapodás Az Ön személyes hymenolepidosis bizonyítvány biztonságosan védi. A webhely kifizetéseit és munkáját a védett SSL protokoll használatával végezzük. A huszonegyedik század elejéig Oroszországban egyáltalán nem voltak hatékony drogok, és minden orvosi erőfeszítés elsősorban a tüneteinek enyhítésére irányult. A "Biltricida" hymenolepidosis bizonyítvány megjelenésével azonban végül lehetőség nyílt az opisthorchiák megszüntetésére.

Az iskola előtti oktatási szervezetnek külső elektromos világítással kell rendelkeznie. A gyermekek tartózkodásának ideje alatt a mesterséges megvilágítás szintje legalább 10 lux legyen éjszaka.

FERTŐZŐ BETEGSÉGEK EPIDEMIOLÓGIÁJA

Az óvodai nevelési szervezetek területén zaj- és légszennyezettségi szint bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához haladhatja meg a lakóépületek területére megállapított megengedett szinteket.

Az iskola előtti oktatási szervezet pinworm színű testhossz a játék és a gazdasági övezetek megkülönböztethetők. A játszótér zónája csoportos helyszíneket tartalmaz - minden egyes csoport számára hymenolepidosis bizonyítvány az ajánlott terület csecsemők és kisgyermekek számára legalább 7,0 négyzetméter gyermekenként legfeljebb 3 év és legalább 9,0 négyzetméter 1 gyermek óvodás korban év és atlétikai mező Snowden paraziták vagy több.

A fejlett sűrű városi fejlődés feltételei között, a séták szervezését figyelembe véve, kombinált csoportok használata megengedett. Óvodai oktatási intézmények számára szolgáltatásokat nyújtó felügyelete és gondozása a gyerekek, a munka, amely az üzemmód több, mint 5 órát egy nap, meg kell adni a telephelyen kívüli helyszíneken séta a gyerek és a testnevelés.

A sétákhoz hymenolepidosis bizonyítvány, parkok és más területek területét lehet használni, a gyalogláshoz és a hymenolepidosis bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához. Az iskola előtti oktatási intézmények csoportos és fizikai oktatási helyszíneinek elszigeteltségének időtartamát a lakó- és középületek és területek szigetelésének és napvédelmének higiéniai követelményeinek megfelelően határozzák meg. Lefedettség csoport hymenolepidosis bizonyítvány és sportos területeket kell fű, a tömörödött talaj, pormentes, vagy anyagból készült, amely nem káros hatással van az emberre.

  • Hogyan kezeljük az opisthorchiasis-ot a Biltricide-szel?
  • Soliter mesterek
  • FERTŐZŐ BETEGSÉGEK EPIDEMIOLÓGIÁJA - PDF Free Download

BNO kereső A gyermekek napról-napra eső csapdákkal való védelme érdekében minden egyes csoportos platformon legalább 1 négyzetméter árnyékot kell kialakítani. Lehetőség van összecsukható előtetők és gazebosok telepítésére a sétányon a forró évszakban való használatra. Az árnyékfedeleket olyan fapadlóval vagy más, az emberi egészségre ártalmatlan építőanyaggal kell felszerelni, amely legalább 15 cm távolságra van a talajtól.

A hymenolepidosis bizonyítvány és a korai életkorú gyermekek óvodái, valamint az I, II. Éghajlati régiókban az árnyék menedzselései hymenolepidosis bizonyítvány oldalról védettek, a burkolat magassága legalább 1,5 m. Ajánlott az IA, Bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához, IG klimatikus részterületeken árnyas előtetők helyett legalább 2 négyzetméteres fűtött járdák felszerelésére. A csecsemők és a kisgyermekek legfeljebb két évig tartó terelőtermeit az iskola előtti oktatási szervezet épületéhez lehet csatolni, és verandákként szolgálnak a séták vagy az alvás szervezéséhez.

Az árnyas előtetők sétáló verandákamelyek az épületekhez kapcsolódnak, nem szabad elhomályosítani a csoportsejtek terét és csökkenteniük a természetes megvilágítást. Az iskola előtti oktatási szervezetek, kerekes székek, szánok, kerékpárok, síléc területén használt játékok hymenolepidosis bizonyítvány speciális helyet osztanak ki.

A gyermekek játszóterei és sportpályái korszerűek. A játékeszközöknek meg kell felelniük a gyermek korának, és olyan anyagokból kell készülniük, amelyek nem káros hatással bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához egy személyre.

Az újonnan épített iskola előtti oktatási szervezetekben a gyermekek számára egy vagy több sportterületet kell felszerelni, az iskola előtti oktatási szervezetek kapacitásától és a sporttevékenység programjától függően.

A III. Klimatikus térségben a sportpályák közelében nyitva áll a gyermekek számára nyitott medence. Minden évben, tavasszal, teljes homokváltozást hajtanak végre a játszótereken.

Az újonnan behozott homoknak meg kell felelnie féregirto hazilag parazitológiai, mikrobiológiai, egészségügyi-kémiai, radiológiai mutatók higiéniai szabványainak. A gyermekek távollétében lévő homokozó dobozokat le kell zárni, hogy elkerüljék a homok szennyeződését fedők, polimer filmek vagy más védőeszközök.

A parazita megbetegedések kórokozói felismerésekor rendkívüli homokváltozás következik be. Enterobiasis A gazdasági övezetet az ebédlő termelési helyiségeinek bejáratánál kell elhelyezni, és önálló bejárattal kell rendelkezniük.

A meglévő sűrű városfejlesztés feltételeiben az önálló bejárat hiánya az utcáról. Abban az esetben, ha a gazdasági övezet területére történő független bejutás felszerelésének lehetetlenné válik, a gépjárműhöz való hozzáférés a gazdasági helyszínre az iskola előtti oktatási szervezetben a gyermekek hiányában történik. A gazdasági a kerekes féreg ellen területén helyet bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához biztosítani az ágynemű és a szőnyeg tisztítására.

A gazdasági övezet területén növényi raktárat lehet elhelyezni.

Tojásféreg kutatás - Egy új gyógyszer az emberi test parazitáira Enterobiasis Bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához Nem minden esetben a negatív eredmény, amely a tojás tojás tanúsítványában szerepel. Leggyakrabban másodlagos vizsga, valamint további vizsgálatok szükségesek. Hány nap a tojás tojás elemzése? A székletnek a tojásférgekre történő kivizsgálása kötelező a terhes nők, valamint a gyermekek számára.

A gazdasági övezetben legalább 15 m távolságban hymenolepidosis bizonyítvány szemétgyűjtő terület. Kemény felületen tartókkal ellátott hymenolepidosis bizonyítvány szerelnek fel. A területnek nagyobbnak kell lennie, mint a tartályok alapja. Lehetőség van más speciális zárt szerkezetek használatára a szemét- és élelmiszer-hulladék összegyűjtésére, ideértve az iskola előtti oktatási szervezet szomszédos területének elhelyezését a lakóingatlanok számára.

Patogenézisében A területet naponta takarítják: reggel órával a gyerekek megérkezése előtt, vagy a gyerekek távozása utáni este.

Száraz és meleg időjárás esetén naponta legalább 2 alkalommal ajánlott a terület vízzel való áztatására. Télen ajánlatos a hóterületet szükség szerint tisztítani, a területet homokkal lehet megszórni, a kémiai reagensek használata nem megengedett. A szilárd háztartási hulladékot és egyéb hulladékot szemétdobozban kell tisztítani. A hulladéktárolók tisztítását szakosodott szervezetek végzik.

A szemetet nem szabad az iskola előtti oktatási szervezet területén és annak közvetlen közelében levenni. Az iskola előtti oktatási szervezetbe való bejáratok és bejáratok, az úttestek, a gazdasági épületek elérési útjai, a szemétgyűjtő konténerplatformja aszfalt, beton vagy más kemény felület. Fejlesztése játékok alacsony áron egy szaküzlet "Óvoda" - detsad-shop.

Az épületre, helyiségekre, berendezésekre és azok tartalmára vonatkozó követelmények 4. Ajánlott, hogy az iskola előtti oktatási intézmények újonnan épített létesítményei külön épületben legyenek elhelyezve. Az épület az iskola előtti oktatási szervezetek lehetnek szabadon álló vagy szomszédos lakásokban, irodaházak és középületek kivéve a közigazgatási épületek ipari vállalkozásokvalamint a beépített lakóépületek és a beépített és csatlakoztatott lakások, irodaházak nyilvános használatra kivéve a közigazgatási épületek, bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához vállalkozás.

Az iskola előtti oktatási szervezeteket el lehet helyezni lakóházakban, beépített helyiségekben vagy csatolva épített helyiségekben, ha van egy külön bejáratott, önálló bejárattal rendelkező gyermek és kilépési lehetőség a gépjárműforgalom számára.

Az iskola előtti oktatási szervezetek képességeit a tervezési feladat határozza meg. Az óvodai nevelési szervezet építésének több szintje kell, hogy legyen, legfeljebb három. Az iskola előtti oktatási intézmények harmadik emeletén ajánlott csoportokat elhelyezni az idősebb óvodás korú gyermekek számára, valamint a gyermekekkel való munkára vonatkozó további szobákat.

A 3 év alatti gyermekek csoportja az 1. A komplex terepen lévő földterületeken megengedett az emeletek számának növelése három emeletre, feltéve, hogy az első és a második emeletből való kilépések a tervezési jel szintjén vannak.

Ciclo de vida 1 - Hymenolepis nana

Tojásféreg kutatás, Nsp megelőzése hymenolepidosis bizonyítvány férgek Az óvodai nevelési szervezetek megtervezésekor a következő helyszíneket biztosítják: csoportos sejtek elkülönített helyiségek minden gyermekcsoport számára ; további szobák gyermekek osztályaihoz hymenolepidosis bizonyítvány szoba, tornaterem, beszédterapeuta és egyéb ; kísérő helyiségek orvosi egység, éttermi blokk, paraziták kezelése a klinikán ; szolgáltatás-háztartás kinevezése a személyzet számára.

Az iskola előtti oktatási intézmények meglévő épületeiben lehetőség van arra, hogy bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához sport- vagy zenei terem helyiségeit újból felszereljék a csoportos sejtek számára, feltéve, hogy egyikük zenei és testnevelési osztályok lebonyolítására is rendelkezésre áll.

A gyermekek és hymenolepidosis bizonyítvány létesítmények pincékben és alagsorokban történő tabletták férgektől féregekből vásárolni tilos.

Az iskola előtti oktatási intézmények épületei különböző kialakításúak lehetnek, többek között: kompakt, blokk vagy pavilonszerkezetű épületek, amelyek több pavilon épületből állnak, egymástól fűtött átmenetekkel különállóan vagy egymáshoz kapcsolva. Fűtetlen átmenetek és galériák csak a III B klímaterületen engedélyezettek. Az iskola előtti oktatási szervezetek kialakításakor a helyiségek magasságának és a szellőzőrendszernek biztosítania kell a higiénikusan földelt hymenolepidosis bizonyítvány paramétereket.

Annak érdekében, hogy a klimatikus régióktól függően fenntartsák az hymenolepidosis bizonyítvány előtti oktatási intézmények telephelyén a levegő-termikus rendszert, az épületek bejáratait tamburákkal kell ellátni. Az iskola előtti oktatási intézmények térségi és tervezési döntéseinek meg kell teremteniük a csoportos elkülönítés elvének betartását. A csecsemők és kisgyermekek számára kialakított sejtcsoportoknak saját bejárattal kell rendelkezniük a játszótérhez. Az iskola előtti oktatási szervezet építése lehetővé teszi, hogy egy csecsemők, gyermekek és az óvodás korú gyermekek számára közös létrát bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához az egyszemélyes belépő berendezéseknek - nem több, mint 4 csoport, függetlenül attól, hogy az bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához tartózkodnak-e.

A fajok túlnyomó többsége hermafrodita. A betegséget diphyllobotriosisnak nevezik. Schistosome és Leukochloride Paradoxical A Leukochloridium paradox - ez az, aki az egyik házigazda. Az iskola előtti oktatási szervezeteknek az oktatási szervezetekben, a szociális, kulturális célú épületekben, házakhoz, közigazgatási és középületekhez való hozzárendelésekor egy iskola előtti szervezetbe való bejárat felszerelését csoportokba való sorolás nélkül lehet engedélyezni.

A csoport összetétele a cella tartalmazza: kiképzési vétel a gyermekek bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához és tárolásának felsőruházatotcsoport játékokhoz, tevékenységek, és az étkezésthálószoba, kamra előállítására készételek terjesztésre és mosására edényekWC mosdóval kombinálva. A csoportot arra használhatja, hogy kihúzható ágyakkal vagy bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához ágyakkal keményágyúval lehessen elrendezni.

A gyermekek ébrenléte alatt a hálószobák játszhatnak játszó tevékenységeket és oktatási tevékenységeket az iskola előtti oktatás általános alapképzési programjának kidolgozására.

Ebben az esetben szigorúan be kell tartani a bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához és a nedves tisztítás rendszerét: a hálószobában a nedves tisztítást legalább 30 perccel a gyermekek alvásáig kell végezni, folyamatosan 30 percig. A csecsemők és a kisgyermekek egy évig tartó öltözõben van helye a szülõk sztrippelésére és hymenolepidosis bizonyítvány anyáknál a csecsemõk táplálására. Giardia duodenalis ciclo csecsemők és a kisgyermekek egy évig tartó hálószobáját mázas elválasztással kell elválasztani 2 zónára: csecsemők és kisgyermekek egy évig.

A csoportcellaba belépő helyiségek területét a csoportcella helyiségei ajánlott területeinek megfelelően fogadják el az 1. Melléklet 1. Az újonnan épített iskola előtti oktatási intézmények számára ajánlott a csoportos és hálószobás területek optimális területe az egy gyermekre vonatkozó szabvány kiszámításánál beleértve a bútorokat és azok elrendezését és a légcsere mértékét.

A második és a harmadik emeleten található csoportos sejtek óvodai oktatási intézményeiben gyermekülők elhelyezhetők az első emeleten. Az bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához nevelési szervezeteket csoportokat meg kell adni a felsőruházati és a lábbeli száradás feltételeinek.

Korlátozni a túlzott napozást és a túlmelegedés a helyiségek szükséges a napvédelem az épületek tervezésénél és telepítése ablakok a szobákban nevében, hálószoba, a zene és a testnevelés szoba, étkezési lehetőség, szembenéz azimuths a fok délre eső területeken ° N és azimuths a fok területeken délre 45 ° N 4.

A vendéglátóipari dolgozók bőrbetegségei. A vendéglátóipari munkavállalók higiéniája és higiéniája

Az ablakok kialakításának lehetővé kell tennie a gyermekek tartózkodására szánt helyiségek szellőzésének megszervezését. Az ablakok üvegezése egyetlen üvegtábla legyen. Az ablakblokkok cseréjekor az üvegezési területet menteni vagy nagyítani kell. A törött üveg cseréjét azonnal végre kell hajtani. Az iskola előtti oktatási intézmények újonnan felépített és rekonstruált épületében, ahol hymenolepidosis bizonyítvány mint tanuló van, ajánlott két csarnokot biztosítani: egyet a zene és a másik a testnevelés számára.

FERTŐZŐ BETEGSÉGEK EPIDEMIOLÓGIÁJA

Az óvoda megvilágítása A csarnokoknak nem szabad áthaladniuk. Az iskola előtti oktatási szervezetek újonnan felépített és felújított épületében fős tanulók száma és meglévő épületek esetén egy közös zenei és testnevelési hymenolepidosis bizonyítvány engedélyezett.

Ha az iskola előtti oktatási szervezetben van egy előcsarnok, akkor szabadtéri gyakorláshoz egy felszerelt fizikai edzőteret ajánlunk. Az iskola előtti oktatási szervezetek IA, IB és IG éghajlati alkörzeteinek épületében való fizikai képzés elvégzéséhez fűtött sétáló verandákat szabad használni. Kecske tüdő férgek Felhasználói megállapodás Hymenolepidosis bizonyítvány Ön személyes adatait biztonságosan védi.

Nem minden esetben a negatív eredmény, amely a tojás tojás tanúsítványában szerepel. Féregtabletták mellékhatásai az emberek számára Az óvodai nevelési intézményekben a gyermekmedence építéséhez, felszereléséhez és működtetéséhez egészségügyi és járványügyi követelményeket kell szem előtt tartani az uszodák építéséhez, működéséhez, a medencevizek minőségéhez és a minőségellenőrzéshez. Számítógépes technológiát használó gyermekek osztályozása során a szervezetnek és a tanulmányi módnak meg kell felelnie a személyes elektronikus számítógépekre és a munkaszervezésre vonatkozó követelményeknek.

A meglévő óvodai oktatási intézményekben az orvosi intézmények orvosi egységek rendelkezésre állása engedélyezett a projektek alapján, amelyekre épültek. Az újonnan létesített iskola előtti oktatási hymenolepidosis bizonyítvány számára - kapacitásuktól függetlenül - orvosi és eljárási irodákból álló orvosi hymenolepidosis bizonyítvány, valamint WC áll rendelkezésre.

Az orvosi egység ajánlott területe az 1. A WC bizonyítvány enterobiosis és hymenolepidosis vizsgálatához biztosít fertőtlenítő oldatok készítéséhez.