Lavet multivitamin kutyáknak

Lavet fereghajto

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén. Lásd 4.

Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala. Tulajdonságai: A készítmény rendkívül biztonságos, a hatóanyagok terápiás sávja széles.

lavet fereghajto

A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns elváltozást még ötszörös túladagolás esetén sem. A klinikai vizsgálatok során nem jelentkeztek mellékhatások. A pirantel és a piperazin vegyületek közötti antagonista hatás miatt a készítményt ne alkalmazzuk piperazinnal egyidejűleg.

lavet fereghajto parazita tabletták metronidazol

Hasonlóképpen ne használjuk együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal. A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát.

lavet fereghajto

Alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. A rendszeres féregtelenítést célszerű a kutyák vakcinázása előtt végezni.

lavet fereghajto

Az állatok a kezelés követő napokban a férgeket ürítik, ezért az ürített bélsarat ártalmatlanítsuk. A szokásos féregtelenítéshez 1 kezelés elegendő.

Sungha Jung's practicing !

Rendszeres féregtelenítéshez a kezelést 3 havonta ismételjük meg. Súlyos fertőzöttség esetén az első kezelést 14 lavet fereghajto múlva ismételjük meg.

lavet fereghajto

Kiszerelése: tabletta műanyag dobozban állatorvosi kiszerelés.