A méregtelenítés - felesleges!

Méregtelenítő biokémia. L. Ron Hubbard:

Téma 1. Anabolizmus, katabolizmus. A biológiai oxidáció fogalma.

A Méregtelenítő program lehetővé teszi az egyén számára, hogy megszabaduljon a gyógyszerek, méreganyagok és egyéb olyan vegyi anyagok káros hatásaitól, amelyek lerakódnak a szervezetben, és rontják a szellemi közérzetet.

Kémiai beállítottságú világban élünk.

széklet parazita vizsgálat

Gyakorlatilag mindenkinek a szervezetébe rendszeresen jutnak tartósítószerek, növényvédő méregtelenítő biokémia, a légkörben lévő méreganyagok és hasonlók. Vegyük hozzá mindehhez méregtelenítő biokémia általánosan fogyasztott gyógyszereket és az utcai drogokat, és a probléma súlyossága nyilvánvalóvá válik.

Ezek a gyógyszerek és méreganyagok olyan állapotba juttathatnak egy személyt, amely nemcsak hogy rontja és tönkre teszi a méregtelenítő biokémia egészségét, de amely megakadályozza a szellemi vagy lelki állapot stabil javítását.

méregtelenítő biokémia

Azok a kutatások, amelyeket L. Ron Hubbard az es években volt droghasználókkal folytatott, feltárták, hogy az LSD a bevétele után évekig megmarad a test zsírszöveteiben.

galandféreg találat tabletták helminták számára az emberek megelőzésére

További kutatások során kiderült, hogy rengeteg más utcai drog, vegyi anyag, méreganyag és gyógyszer ugyanígy lerakódhat a testben, és azt okozhatja, hogy a személy újratapasztalja a hatásukat. Méregtelenítő biokémia Hubbard erre fejlesztette ki a Méregtelenítő programot, hogy gilisztas tunetek a szellemi fejlődést és a jó szellemi állapot elérését egyre inkább fenyegető veszélyt, amely a jelenlegi társadalomban a gyógyszerek és biokémiai anyagok egyre gyakoribb használatából ered.

Női Egészség Éve 2020

A Méregtelenítő program a testmozgás, szauna és táplálkozás egy szigorúan felügyelt rendszere. Egy meghatározott időbeosztás szerint végzik, ami magában foglalja az elegendő pihenést is.

Mindez együttesen eltávolítja a drogmaradványokat és egyéb méreganyagokat a test zsírszöveteiből. A Méregtelenítő program és az azt megalapozó felfedezések lehetővé tették, hogy több százezer ember szabadulhasson meg a drogok és méreganyagok káros hatásától, és ezáltal szellemi nyereségekre tehessen szert.

megszabadulni a férgektől és parazitáktól

Szcientológia és Dianetika auditálás.