KINOKI - méregtelenítő talptapasz

Méregtelenítő lábtapasz

méregtelenítő lábtapasz hogyan ürülnek a férgek a testből, ha

A rendelés során kérjük méregtelenítő lábtapasz az alábbi termékazonosítóra: Méregtelenítő lábtapasz a termék kedvezményes árú csomagban is kapható Termékleírás Alvás közben távolítja el szervezetéből a káros anyagokat. A kínai orvoslás szerint a belső betegségek gyógyítása kívülről is lehetséges. Ez a különleges technika az akupunktúra és a gyógymasszázs alapjain nyugszik.

A távol-keleti gyógyászat szerint a szervezet csak akkor működhet kiegyensúlyozottan, ha az életenergia, azaz a qi méregtelenítő lábtapasz csí zavartalanul áramolhat a testben.

endokardium féregtabletták

A qi a meridiánokon keresztül jut el minden létfontosságú szervhez, testrészhez. Amennyiben áramlása akadályba ütközik, a szervezetben zavar támad, ami megbetegedések kialakulásához vezethet.

parazitaellenes testtisztító beszámolók paraziták körömvirág kezelés

A Yang chi tapasz különleges gyógynövény-összetételének köszönhetően serkenti a vérkeringést, segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Eredményessége látványos: este felhelyezve reggelre megtelik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal és elfeketedik. Összetevők Természetes, folyékony bambusz-esszencia, természetes ásványi anyagok, turmalin, Eleuthero-ginseng, mikroelemek, L-Karnitin, chitosan, C- és E-vitamin. Vélemények

100 ÓRA BÖJT + Mi ez a tapasz??