Spray - pumpás

Parazita spray

Válassza kedvencének a klasszikus kezelési formát. Parazitás fertőzés esetén reagáljon azonnal!

mi segít a férgeknek a férgektől

A faggyúmirigyekben koncentrálódik és a bőr felső rétegeit folyamatosan ellátja hatóanyaggal. A faggyúmirigyeknek tároló szerepük van: A faggyúmirigyek fel vannak parazita spray hatóanyagokkal, amelyek folyamatosan ürülve szétterjednek a kezelt kutya vagy macska teljes testfelületén.

Spray de vaselina para acabar com ruídos internos do carro

Ezért a parazitaellenes védelem hétről hétre magas szinten marad. A FRONTLINE® hatékony marad fürdetés és samponozás esetén is, amennyiben 48 órát vár a kezelés után a fürdetésig, anélkül, hogy heti egyszerinél gyakrabban fürdetné vagy samponozná kedvencét.

parazita spray paraziták típusai és tünetei

A bolhák megjelennek a szőrzet tetején a pusztulásuk során. Az IGR megakadályozza a peték és lárvák továbbfejlődését, amennyiben a bolhának a pusztulása előtte elég ideje volt lerakni azokat. Ebből következik, hogy rendkívül szigorú biztonságossági, parazita spray és hatékonysági teszteknek vetették alá, hogy eleget tegyenek a kötelező engedélyezési folyamatok követelményeinek Franciaországban, és a többi országban, ahol a termék forgalomban van.

Képek A külső paraziták ellenei védekezés lehetőségei galambállományokban Mind idős mind pedig fiatal állományok esetében gyakran találkozhatunk külső élősködők ektoparazitak által okozott fertőzöttséggel.

A FRONTLINE® termékek megfelelnek a biztonsági követelményeknek macskáknál és kutyáknál, amennyiben az adott célállatfaj számára meghatározott használati utasításnak megfelelően alkalmazzák.

Ajánlott kezelni a jövőbeli "anyát" a szülés előtt, hogy elkerülje a kölyökkutyák és kölyökmacskák bolhafertőződését.

trematodes emberi paraziták